Hijswerkzaamheden en exceptionele transporten, voor bedrijven en particulieren.

In het afgelopen decennium is Numan Transport zich steeds meer gaan toeleggen op het verzorgen van bijzonder transport en hijswerkzaamheden voor bedrijven en particulieren.

Machinetransport- en verhuizingen

Machinetransport & vervoerHeeft u een machine die verplaatst moet worden? Geen probleem. Met onze krachtige kraanwagens kunnen we machine verhuizingen en machinetransporten uitstekend verzorgen. De speciale constructie van de kraan maakt het zelfs mogelijk om de machine tot diep in het pand te vervoeren.

Industriële bedrijfsverhuizingen

Een industriële bedrijfsverhuizing is een ingrijpende gebeurtenis. Vooral de verhuizing van machines, gereedschappen en voorraden vergen een goede planning en vakkundige aanpak. Numan Transport is gespecialiseerd in dit soort verhuizingen. En met behulp van onze kraanwagens en het speciale transportmaterieel, waaronder heftrucks met een hefvermogen van 3 tot 7 ton, zijn we in staat om de meeste industriële verhuizingen op een efficiënte en goede manier te laten verlopen.
Numan Transport verzorgd ook uw boottransport

Boottransport en boothijswerk

Wilt u graag dat uw boot of jacht uit het water gehaald en verplaatst wordt? Geen probleem! Met de autolaadkranen van Numan Transport kan de boot op vrijwel elke bereikbare plaats uit het water getakeld worden. Op onze vrachtwagens hebben we speciale bootsteunen waardoor uw boot veilig vervoerd kan worden naar een andere locatie. Uiteraard wordt de boot ook hier weer met behulp van de kraanwagen te water gelaten. Ook als uw boot alleen maar uit het water gehaald moet worden, kunnen we u prima van dienst zijn.

Plaatsen en verhuizen van zwembad, hottub of bubbelbad

Wilt u graag een zwembad, bubbelbad of hottub in uw achtertuin geplaatst hebben? Maar is er geen rechtstreekse toegang beschikbaar. Geen probleem! Numan Transport zorgt ervoor dat uw zwembad of hottub veilig en snel over het dak wordt gehesen. En uiteraard kunnen we er ook voor zorgen dat uw hottub of bubbelbad verhuisd of getransporteerd kan worden.

Bijzondere verhuizingen

Transport en plaatsing van dakkapellenGaat uw bedrijf verhuizen of is er sprake van een privé-verhuizing waarbij grote objecten verhuist moeten worden. Ook hierbij kan Numan Transport ingeschakeld worden. Met behulp van onze kraanwagen zijn we zelfs in staat om spullen tot een aantal verdiepingen hoog tot ver in het pand te hijsen. Maar het is ook mogelijk dat we spullen over het dak van de woning rechtstreek in de achtertuin plaatsen.

Plaatsing en transport van dakkapellen

De kraanwagen van Numan Transport zijn zeer geschikt om ingezet te worden bij de plaatsing en het transport van dakkapellen. We halen de pregefabriceerde dakkapel op en zorgen voor een goed en efficiënt transport. Op de plaats van bestemming kan de dakkapel snel en veilig op het dak getakeld worden, we kunnen daarbij een vlucht van 32 mtr overbruggen! Ook als u alleen de dakkapel op het dak gehesen wilt hebben, kunnen we u van dienst zijn.

Hijsen en vervoeren van dakbedekking

Bij dakwerkzaamheden is het handig als de dakbedekking en andere materialen die nodig zijn bij dit soort werkzaamheden veilig en snel op het dak gehesen kunnen worden. Numan Transport is ook hierin gespecialiseerd. Op een snelle, efficiënte en veilige manier worden de dakbedekking en andere materialen op het dak gehesen. Niet te vergeten kan ook de oude dakbedekking van het dak getakeld worden. En natuurlijk kunnen de materialen ook opgehaald worden en naar de plaats van bestemming worden gebracht.

nl_NL