History of Numan Transport

Het transportbedrijf Numan Transport is in 1991 gestart door Freek Numan, de huidige directeur en eigenaar van het bedrijf.

Transport van agrarische productenDat Freek Numan vrachtwagenchauffeur wilde worden en voor zichzelf wilde rijden is niet vreemd. Hij werd aangestoken met het transportvirus door zijn vader die voor zijn aardappelhandel zelf het vervoer regelde met eigen vrachtwagen.

Van een gewone vervoerder naar een transportbedrijf voor speciaal vervoer

In eerste instantie legde Numan Transport zich toe op het transporteren van vooral agrarische producten in de omgeving. Dit gebeurde en gebeurt nog steeds met vrachtwagens die geschikt zijn voor geconditioneerd bulkvervoer van agrarische producten.

Kraanwagens voor speciaal transport

kraanwagens voor speciaal transportEchter in de afgelopen jaren is Numan Transport zich steeds meer gaan toeleggen op fabrieksverhuizingen, machinevervoer en andere speciale transporten en hijswerkzaamheden. Speciaal hiervoor werd het wagenpark uitgebreid met kraanwagens waarbij vooral de zogenaamde Fly-Jib opvalt. De Fly-Jib kraanwagen heeft een bereik van zo’n 30 meter en heeft een laadbak van maximaal 8.30 meter. De kraanwagen kan trouwens nog gecombineerd worden met een aanhangwagen van 10 meter lengte. Deze kraanwagen combinatie maakt het mogelijk om zelfs uitdagende machinetranporten, bedrijfsverhuizingen en andere bijzondere hijs- en tranportwerkzaamheden snel en efficiënt uit te voeren.

Werkgebied van Numan Transport is uitgebreid tot Nederland en erbuiten

Het werkgebied van Numantransport ligt in binnen en buitenlandBeperkte het werkgebied van Numan Transport zich in eerste instantie slechts tot de regio. Met de komst van de kraanwagens worden werkzaamheden in geheel Nederland en zelfs in buitenland naar volle tevredenheid uitgevoerd. Gelukkig is Numan Transport ondanks de groei van mogelijkheden nog steeds een transportbedrijf van beperkte omvang waarbij persoonlijk contact met de klant en vakkundig en professioneel uitvoeren van de transport- en hijsklussen centraal staan.

en_GB